2024. május 6. - Ivett, Frida

Sarkozy csak ne hízelegjen!

Mérsékelt lelkesedéssel, sőt egyes francia parlamenti képviselők nem titkolt felháborodással fogadták Nicolas Sarkozy ajándékcsomagját, amellyel a francia elnök a jövő héten kezdődő francia EU-elnökségre akarta ráhangolni az 577 törvényhozót.
2008. június 25. szerda 18:47 - Hírextra
A kis aktatáskákban egy jegyzetfüzeten kívül volt egy ingtartó, hogy az urak szépen el tudják helyezni az ingeiket, és egy gyönyörű nyakkendő. Csak azt felejtették el, hogy van közel száz női képviselő is, akinek egyáltalán nincs szüksége férfi nyakkendőre - mondta el véleményét Aurélie Filippetti, az ellenzéki szocialisták nemzetgyűlési frakciójának szóvivője. Ez a kis ajándékcsomag újabb ékes jele annak a macsó hozzáállásnak, amely a politikusok körében uralkodik - tette hozzá felháborodva.
Jean-Marie Le Guen szocialista képviselő szintén úgy vélte, hogy az elnök ajándéka "nem volt helyénvaló", és a közpénzeket jobban is el lehetne költeni.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását