2024. április 20. - Tivadar

Macska-egér harc a vízben

Igazán könnyed, 20 gólos győzelmet aratott a magyar női vízilabda-válogatott a britek legjobbjai felett a Leányfalun rendezett kedd esti barátságos mérkőzésen.
2008. június 25. szerda 07:06 - Hírextra
eredmény:
Magyarország - Nagy-Britannia 24-4 (8-1, 5-0, 8-2, 3-1)

a magyar góldobók: Takács, Drávucz 4-4, Szremkó, Kisteleki, Györe 3-3, Pelle, Valkay 2-2, Primász, Zantleitner, Tóth I. 1-1

Az olimpiára készülő, de előtte még a jövő héten kezdődő, spanyolországi Európa-bajnokságon is résztvevő házigazda együttes rokonszenves, de tudásban még messze Stieber Mercedesék mögött járó ellenfelet kapott a szigetországi vendégek személyében. A brit gárdának - amely magyar szakembernek, jelesül Fekete Szilveszternek, az egykori kiváló válogatott kapusnak, majd egyiptomi szövetségi kapitánynak az irányításával dolgozik, s még javában alakulófélben van - elsősorban a 2012-es, londoni - vagyis hazai rendezésű - ötkarikás játékokra kell ütőképes csapattá válnia.

A vendégek csak 2-1-ig tudták a lépést tartani, utána viszont érvényre jutott a jelentős tudáskülönbség.

A leányfalui találkozót követően a héten újból megmérkőzik a két együttes, méghozzá a csütörtöktől szombatig a margitszigeti Széchy uszodában sorra kerülő, s még a francia és a német válogatottat felvonultató nemzetközi torna keretében. A MOL Kupáért kiírt eseménysorozat zárómeccse lesz a magyar-brit, amelyet szombat délelőtt 10 órától játszanak.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását