2024. május 4. - Mónika, Flórián

Két balest hét sérült

Két közúti baleset is történt szerdán a déli órákban Szolnok térségében, ezek következtében az elsődleges információk szerint heten megsérültek - közölte a rendőrség az MTI-vel.
2008. június 25. szerda 15:50 - Hírextra
A 442-es és a 4-es számú főút kereszteződésében egy gépjárművezetőket oktató személygépkocsi kanyarodás közben nem adta meg az elsőbbséget egy balról érkező autónak és összeütköztek. Az utóbbi jármű áttért a menetiránnyal szemközti forgalmi sávba, ahol egy harmadik személygépkocsival karambolozott - mondta a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A kettős ütközés következtében hárman megsérültek, köztük egy gyermekkorú - tette hozzá Szabó Zita rendőr főhadnagy, aki a sérülések súlyosságáról egyelőre nem tudott nyilatkozni.

A sajtóreferens tájékoztatása szerint ugyancsak Szolnoknál, a 4-es számú főúton egy katonai tűzszerészeket szállító kisbusz szabálytalanul, a záróvonalon próbált megfordulni, ennek következtében összeütközött egy tehergépkocsival. Az elsődleges adatok alapján négyen sérültek meg a balesetben.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását