2024. május 3. - Tímea, Irma

Fokozott rendőri ellenőrzések

Nagyszabású rendőri akció kezdődött szerdán Budapesten, melynek során a rendőrség a felkért társszervekkel együttműködve, fokozottan ellenőrzi a főváros közrendjét és közbiztonságát.
2008. június 25. szerda 10:31 - Hírextra
Tóth Béla alezredes szerdán sajtótájékoztatón közölte: az átfogó akció célja, hogy az idegenforgalmi szezon kezdetén javuljon a közbiztonság. Ennek során hat napon keresztül a főváros összes kerületét ellenőrzik, csaknem 300 ember részvételével. A rendőrség többek közt az Országos Munkavédelmi és Munkaügyi Felügyelettel, a Vám- és Pénzügyőrséggel, a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatósággal, az APEH-hel és az ÁNTSZ-szel együttműködve hajtja végre az ellenőrzést.

A hatóságok ellenőrzik a közlekedési szabályok betartását, a járművezetőket, a vendéglátó-ipari egységeket, az építkezéseket, a munkavédelmi szabályok és a külföldiekre vonatkozó jogszabályok betartását és a turisztikailag frekventált helyeket. Fellépnek az illegális színesfém kereskedelem, a koldulók és a szórólaposztók ellen - mondta Tóth Béla, hozzátéve: nem a büntetés a cél, hanem a jogsértések felszámolása.
Szerdán a IV., XV., és XVI. kerületeket ellenőrzik, majd fokozatosan haladnak a belváros felé - tette hozzá az alezredes.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását