2024. március 29. - Auguszta

Madonna válik?

Olyan válságosra fordult Madonna és Guy Ritchie házasságának állapota, hogy a sztárpár keddi londoni sajtóértesülés szerint már a különválásról tárgyal.
2008. június 24. kedd 16:44 - Hírextra
A Daily Mirror úgy tudja: az amerikai énekesnő és brit filmrendező férje máris gyakorlatilag külön életet él a 6 millió fontos (1,8 milliárd forintos) londoni ház falai között.

A lap forrása - egy "közeli barát" - szerint mindketten elismerik, hogy a viharos románcnak vége, ugyanakkor nem vádolják egymást, nincs keserűség bennük, és nem is szerelmi háromszög a frigy megromlásának oka.

A barát szerint a 39 éves Ritchie és a 49 éves Madonna továbbra is "mélységesen tiszteli egymást ... a dolog egyszerűen kifutotta magát". A formális bejelentés várhatóan azután hangzik el, hogy az énekesnő november végén befejezi világturnéját.

A dolgokat mindazonáltal nem teszi könnyebbé, hogy Madonna öccse, Christopher Ciccone "leleplező" könyvvel készül előállni, amely feltárja a világsztár állítólagos "egzotikus" szexuális kalandjait és kábítószerügyeit.

A Mirror ismertetése szerint Ciccone a könyvben azt állítja: nővére egy ízben maga vallotta be neki, hogy leszbikus.

Bennfentes forrását idézve a brit lap azt írta, hogy Madonnát "nagyon lehangolja" testvére magatartása, amelyet árulásnak tart. Madonna és Ritchie 1998-ban ismerkedett meg egy partin, és nagy titkolózás közepette házasodtak össze két évvel később, egy skóciai kastélyban.

A házasság megroppanásáról mindazonáltal nem most kapnak lábra az első hírek Londonban.
A News of the World, a legnagyobb vasárnapi brit bulvárlap már egy évvel ezelőtt azt írta a "házaspárhoz közeli" bennfentesekre hivatkozva, hogy a válást csak "valamilyen csoda" akadályozhatja meg.

A tavaly májusi beszámoló szerint Madonna és férje már akkoriban sem is osztozott a hitvesi ágyon, és nappal is külön életet éltek.

A házasságot terhelő számos probléma között van állítólag, hogy Madonna a misztikus zsidó tanítás, a kabbala megszállottjává vált, de a legsúlyosabb viták az énekesnő afrikai örökbefogadási akciója körül dúltak. Madonna másfél éve fogadott örökbe egy árvaházba beadott kisfiút Malawiban, sokak szerint számos törvényt kijátszva.

Ritchie-nek korabeli értesülések szerint nagyon nem tetszett, hogy felesége pénzét és hírnevét használta fel az örökbefogadási folyamat felgyorsításához.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását