2024. május 5. - Györgyi

Ingyen műsor a tanulásról

Ingyen bocsátja az érdeklődő médiumok rendelkezésére a MindenTanulás című, az élethosszig tanulást segítő és népszerűsítő műsorszériát a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Intézet (NSZFI) - hangzott el a produkció keddi budapesti sajtótájékoztatóján.
2008. június 24. kedd 12:42 - Hírextra
"Az a célunk, hogy az elkészült anyag tovább hasznosuljon" - mondta Zachár László, a sorozat egyik alkotója, az NSZFI főigazgató-helyettese, megemlítve, hogy az 59, egyenként 25 perces epizóddal már egy következő széria alapjait is lerakták.

Szavai szerint az anyag szabadon letölthető a www.mindentanulas.hu honlapról, DVD-n pedig bármely érdeklődő médium rendelkezésére bocsátják.

Hévizi Tamás rendező az eseményen elmondta: a sorozat első 14 részét tudományos előadások, a második szakaszt - ugyanilyen számban - kerekasztal-beszélgetések alkotják, míg 28 folytatásban olyan emberek történetét mutatják be, akik a tanulással vitték többre környezetüknél, az utolsó három rész pedig a korábban látottak-hallottak összefoglalója.

Szavai szerint a Duna Televízió mindkét adóján sugárzott sorozat a nagyobbik köztévé kettes csatornájára készül: már tárgyalnak a Magyar Televízióval arról, hogy az MTV is műsorára tűzi a produkciót.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását