2021. január 27. - Angelika

Embercsempészeket fogtak

Négy román embercsempészt fogtak el a rendőrök Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, akik kilenc moldáviai állampolgárt próbáltak illegálisan eljuttatni Olaszországba - közölte a térségi főkapitányság sajtószóvivője kedden az MTI-vel.
2008. június 24. kedd 11:05 - Hírextra
A vizsgálat eddigi adatai szerint az embercsempészek hét moldáv nőt és két férfit a zöldhatáron át, gyalogosan vezették magyar területre, majd két gépkocsival legálisan átlépték a határt, s innen szállították volna tovább a nyugatra tartókat - mondta Fülöp Gergely.

A főhadnagy tájékoztatása szerint a négy embercsempész két gépkocsijára kedden hajnalban Csenger belterületén figyeltek fel a járőrök. Az egyik járművet, egy kisbuszt megállították, a másik viszont elment, s csak a riasztott mátészalkai rendőrök tudták feltartóztatni harminc kilométerrel távolabb, a város határában.

A rendőrség a négy román embercsempész ellen büntető-, míg a gépkocsikban utazó kilenc moldáviai illegális bevándorló ellen idegenrendészeti eljárást indított.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását