2024. május 2. - Zsigmond

Lemond a kapitány

Távozik Josef Hickersberger az Európa-bajnoki társrendező osztrák labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. A szakember a Der Standard című lap internetes oldalán jelentette be döntését.
2008. június 23. hétfő 19:59 - Hírextra
"Befejezem. Kiürültem, lemerültem, időre van szükségem, hogy feltöltsem az elemeim" - mondta a 60 éves tréner. "A küldetést teljesítettük, az Eb véget ért. Összeállt egy csapat, amelyre lehet építeni a jövőben."

Hickersberger már az utolsó csoportmeccs, a németek elleni 1-0-ás vereség után elgondolkozott lemondásról, de akkor még pár nap türelmet kért a közvéleménytől.

Az osztrák szövetség elnöksége kedden tartja következő ülését, az egyik tervezett napirendi pont Hickersberger Eb végén lejáró szerződésének a meghosszabbítása lett volna.

Ausztria Hickersbergerrel a kispadon 27 mérkőzéséből ötöt nyert meg, ennek ellenére a szurkolók is kedvelik a szakembert, akinek percekig skandálták a nevét a záró csoportmérkőzés és a kiesés után.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását