2024. május 8. - Mihály

Vargáék lemaradtak a dobogóról

A sorozat első két állomásához hasonlóan az ötödik helyen végzett a Varga Tamás, Hirling Zsolt könnyűsúlyú kétpár az evezősök idei utolsó Világkupa-viadalán, Poznanban.
2008. június 22. vasárnap 16:00 - Hírextra
A verseny honlapja szerint a pekingi olimpiára készülő magyar duó egy-egy brit, dán, görög és két olasz hajóval csatázott a vasárnapi fináléban, s bár féltávig a harmadik helyen haladt, a második ezer méteren visszaesett - az 1500-as ellenőrzőpontnál csak a hatodik volt -, így nem sikerült a dobogón végeznie.

Győzött a korábban Münchenben és Luzernben is első brit Zac Purchase, Mark Hunter kettős, a második helyen a dánok, a harmadikon pedig az olaszok első számú egysége ért célba.

A másik két magyar induló már szombaton befejezte szereplését Poznanban: a könnyűsúlyú egypárban indult Kitka Gergely kilencedik, a szintén a könnyűsúlyú képtárok között versenyzett Varga Tamás Csaba, Galambos Péter duó pedig 13. lett.

Eredmény:
férfi könnyűsúlyú kétpár, A döntő:
1. Zac Purchase, Mark Hunter (brit) 6:45.66 p
2. Mads Rasmussen, Rasmus Quist (dán) 6:46.59
3. Marcello Miani, Elia Luini (olasz) 6:47.03
...5. Varga Tamás, Hirling Zsolt 6:49.97
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását