2024. április 29. - Péter

Fodor átverte Orbánt

Úgy látszik, már csak egyedül Orbán Viktor nem tudja, és nem akarja megérteni, hogy Fodor Gábor éppen arról az egyetlen témáról nem akart tárgyalni vele, melyről ő egyedül szeretett volna, azaz a Parlament feloszlatásáról és az új választásokról.
2008. június 22. vasárnap 08:07 - Hírextra

Fodor ügyes trükkel csőbe húzta Orbánt, hiszen az SZDSZ számára kizárólag a keddi miniszterelnöki találkozó a fontos. Minden jel arra mutat, hogy az SZDSZ sem a felügyelőbizottságokból, sem az igazgatótanácsokból, sem a külszolgálatból nem kívánja a koalíció felbomlása után visszavonni az embereit.

Mint azt már a szabad demokraták sokszor kifejtették, a 2010-es választásokig kormányt megtartó erőként akarnak politizálni és ebben a kérdésben nem hajlandóak együttműködni a Fidesszel. Ennek értelmében, Fodor számára egyedül azért volt fontos a ma délutáni találkozó, hogy jól felverje az SZDSZ egyre hanyatlóbb árfolyamát a miniszterelnöki tárgyaláson.

Hogy ebbe Orbán Viktor miért ment bele, talány. Reméljük, hogy „csak” egy komoly politikai hibáról van szó és nem arról, hogy – miként azt a 2006-os választásokról Orbán Viktor Kéri Lászlónak mondta – a pártelnök még 2010-ben sem kíván a jobboldalnak választást nyerni.


Dávid Ibolya,
az MDF elnöke

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását