2024. április 29. - Péter

Mi lesz ma a vacsora?

Híres éjszakai élet zajlik például Londonban, Las Vegasban és Amszterdamban, illetve sok különleges klub és étterem létezik például Amerikában.
2008. június 21. szombat 18:00 - Zelenij Linda
Az egyik leghíresebb és legnépszerűbb a férfiak körében a Playboy Klub, ami jelenleg Las Vegasban működik a világhírű Palms Hotelben. Az első ilyen klub 1960-ban nyitott meg, az utolsó pedig 1991-ben zárt be. A klub különlegessége az volt, hogy a pincérnők nyuszi jelmezben szolgáltak fel. Azóta ez a kis figura lett a szexuális forradalom szimbóluma. 2006-ban pedig új szelet kapott a Playboy vitorlája, és azóta igen népszerű brand lett megint.

Vagy ki ne hallott volna a világhírű Hard Rock Caferól, ami 1971-ben nyílt meg, aminek az alap ötlete a Doors együttes Morrison Hotel/Hard Rock Café című albuma alapján jött. Azóta 45 országban, több mint 124 helyen működik.



A különleges szórakozó helyek itthon is terjednek, hiszen van itthon is van már Moulin Rouge, amit 2000-ben újítottak fel. Sőt várhatóan 2009 tavaszán Budapesten is megnyit a Hard Rock Café.
De addig sem kell senkinek attól tartania, hogy unatkozni fog, mert egyre több izgalmas hely érhető el. Van olyan is, amit kifejezetten bátor embereknek találtak ki. De aki kipróbálja, az garantáltan sosem felejti el.

Tehát a merészebbek felkereshetik a magyar Dinner in the sky nevű céget, akik bárhol a városban felállítják a darut, aminek a tetejére felhúznak egy csodálatosan megterített asztalt, ami körül akár huszonkét ember is elfér. Ez a megoldás tökéletesen alkalmas szigorúan bizalmas üzleti tárgyalásokhoz, mivel garantáltan senki nem fogja kihallgatni a magasban zajló tárgyalást. A panoráma pedig utánozhatatlan, de tériszonyosok inkább kerüljék el.



A borzongós és rémisztő filmek rajongóinak és az erős gyomorral rendelkezőknek pedig nyitottak egy horror éttermet. A berendezés igencsak sötét hangulatú, van csontváz, pókháló és minden ezzel a stílussal járó dekoráció. Az étlap kínálata még hátborzongatóbb: ehetünk például Koporsószeget, Pszihoburgert, belekóstolhatunk a Sajtos Sátánba, vagy akár a Mediterrán Nightmare-be.

Ha esetleg egy kan buli van kilátásban, akkor igen emlékezetes lehet az „utolsó vacsora” egy szusi bárban, de nem akármilyenben. Az Új évezred étterem ugyanis átvette azt a japán elgondolást, miszerint a nyers hal csak meztelen nőről fogyasztva az igazi (csak az asszony meg ne tudja!). Na igen, megint a pasik jártak jól, de most végre nyílt egy hely ahol, meg is büntethetjük a párunkat. Ugyanis van szerencsénk bemutatni az első budapesti szado-mazo éttermet.



Ez a hely szigorúan kávézó és étterem, semmilyen perverz orgiát nem rendeznek itt. Viszont bármilyen extrém, bőr vagy latex cuccban szívesen látják vendégeiket: „Magyarországon elsőként létrehoztunk egy olyan helyet, ahol mindenki jól érezheti magát, akit érdekel a fétis és az extrém környezet.” Ami szintén fontos lehet, azoknak, akik nem vállalják fel az ilyen terű vonzalmaikat, hogy a hely igen diszkrét, hiszen nem a főutcán rikít, hanem egy szolid kis mellékutcában találjuk.

Ha a bilincses és kínzó eszközös hangulat után inkább visszavágynánk a középkorba, akkor érdemes átruccani a Sir Lancelot étterembe, ahol igazi sötét középkori hangulattal találkozhatunk. Amivel viszont tuti nem találkozunk az, az evőeszköz, de a lovagi lakoma, a bajvívás és a hastánc garantált.



Egy kimerítő nap után a legjobb, ha betérünk egy jópofa teázóba, ahol a tűsarkút is ledobhatjuk magunkról, és kényelembe helyezhetjük magunkat egy jó kis babzsák fotelben, miközben elszürcsölünk egy frissítőt.

Összegezve a lényeg annyi, hogy aki keres az talál. Tehát nem kell feltétlenül Amerikába, vagy Hollandiába utazni, ha extrém vacsorára vagyunk, a szürke vasárnapi ebédek után.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását