2024. április 29. - Péter

Imádják minszterelnöküket a oroszok

Tovább fokozódik a Putyin-imádat Oroszországban: egy népszerű orosz bulvármagazin az egykori elnök szerelmi életéről, házasságáról és fiatalkori csínytetteiről készített összeállítást - képekkel megtűzdelve. A lap rekordszámban fogyott az újságárusoknál.
2008. június 21. szombat 07:27 - Hírextra
A Sztárok titkai nevű orosz pletykamagazin különszámot jelentetett meg, amelynek fő témája maga Vlagyimir Putyin volt. A címlap, amelyen az exelnök egyik fiatalkori képe látható, igazi ínyencségeket ígér a Putyin-őrült oroszoknak: ingyen poszter a meztelen felsőtestű kormányfőről, történetek vad fiatalságáról, szeretőiről, és útmutatás arról, hogyan válhatunk Putyinná.

Az egyik legígéretesebb cím a borítón valószínűleg ez: "Ludmila Putyin: A férjem egy vámpír". Mindez elég volt ahhoz, hogy a magazin rekordszámban fogyjon el az orosz újságtandok polcairól.

Ez a lapszám ékes bizonyítéka annak, hogy az elnöki posztot egy hónappal ezelőtt kormányfői székre csrélő Putyin mennyire ellopja a show-t utódjától, Dimitrij Medvegyevtől.

Egy hidegvérű vámpír

Emlékművet emeltünk Putyinről az átlagembereknek - mondta Roman Popov, a magazin főszerkesztője, aki szerint egy olyan gyakorlatias emberként akarták bemutatni a politikust, mint aki szereti a jó vicceket, erős és csodálatos.

Mintaférj, aki nem veri az asszonyt

A magazin számos fotót közölt a volt KGB-s miniszterelnökről, ahogy kajakozik, delfinekkel úszik és szkanderozik. "Néha annyira vagány!" - olvasható a képaláírásban.

A különszám egyik legérdekesebb része a volt orosz first lady vallomása. A magazin egy német barátot idézve azt állítja: Putyinné folyamatosan dicséri az urát, aki szerinte mintaférj, mert nem veri őt. De az asszony állítólag megjegyezte: férje egy hidegvérű vámpír, aki kiszívja belőle az összes erőt.

Az újság beszámol Putyin fiatalkori csíntevéseiről is: állítólag patkányokat ölt, és kisfiú korában baltával lefejezett egy kacsát. Persze példával alátámasztják könyörületes oldalát is, mert állítólag 3 kismacskát mentett meg a vízbefulladástól.

Szeretem az orosz nőket - ez a címe annak a cikknek, amelyben az olvasók a volt államfő szerelmi életén csámcsoghatnak. A női imádók közül megszólal egy Vera nevű hölgy, aki elmondta: Putyin karizmája és sármja vonzza, és az, hogy jól végzi a házimunkákat is. De a magazinban szerepel egy 25 éves ritmikus sportgimnasztikázó fotója is, akivel állítólag Putyinnak szerelmi viszonya volt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását