2024. április 19. - Emma

Tóbiás: Nem lehet egyetlen szemponthoz görcsösen ragaszkodni

A Szabad Demokraták Szövetsége által szorgalmazott adócsökkentési program megvalósítása előtt annak pénzügyi fedezetét kellene megtalálni - mondta az MSZP-frakció igazgatója az InfoRádió Aréna című műsorában.
2008. június 20. péntek 10:03 - Hírextra
A politikának meg kellene tanulnia a rendszerszerű szemléletet: nem lehet csak úgy kiragadni egyetlen szempontot, és ahhoz görcsösen ragaszkodni - mondta a Magyar Szocialista Párt frakcióigazgatója az InfoRádió Aréna című műsorában.

Tóbiás József ezt annak kapcsán közölte, hogy a Szabad Demokraták Szövetsége hangsúlyozza: csak akkor támogatják a szocialisták őszre elkészülő, 2010-ig megvalósítandó programját, ha abban jelentős adócsökkentés is szerepel.

Az MSZP-frakció igazgatója hangsúlyozta: ahhoz, hogy lehessenn az adócsökkentés, előbb annak pénzügyi fedezetét kellene megtalálni.

A politikus hozzátette: a pálya, amelyen az ország halad, a környező államokhoz képest lassabb növekedést tesz lehetővé, fontos azonban, hogy nálunk a szociális ellátórendszerben nem volt még radikális változás.

Tóbiás József megjegyezte: koherens programot kell a parlamenti pártok elé tenni, hogy arról folyhasson a vita.
Forrás: inforadio
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását