2023. október 3. - Helga

Minőségi Újságírásért-díj

Időn túliak panoptikuma című cikkéért Tódor János, az Élet és Irodalom újságírója kapta a májusi Minőségi Újságírásért-díjat.
2008. június 20. péntek 12:16 - Hírextra
A Minőségi Újságírásért Alapítvány által felkért zsűri - Bánki András, Bojtár B. Endre, Farkas Zoltán, Martin József Péter, Molnár Patrícia, Weyer Balázs - június 18-i találkozóján döntött a Minőségi Újságírásért-díj - más néven a Hónap írása elismerés - odaítéléséről.

Tódor János - aki első alkalommal részesült Minőségi Újságírásért-díjban - Időn túliak panoptikuma című írása - amely az Élet és Irodalom, 2008. május 30-i kiadásában jelent meg - az elmúlás megrázó pillanatait idéző riport.

Az 1997-ben alapított Minőségi Újságírásért-díj 2008. évi működését a PricewaterhouseCoopers támogatja, a havonta odaítélhető díjat a Minőségi Újságírásért Alapítvány kezeli. A díjjal oklevél és nettó 200 ezer forint pénzjutalom jár.

Az eddig díjazott cikkek, a szerzők önéletírásai és a díjjal kapcsolatos információk megtalálhatók a www.minosegiujsagiras.hu honlapon.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását