2024. április 19. - Emma

Nincs összefüggés Debrecenben

Egy internetes hírportálon közölt találgatásokkal ellentétben, nincs összefüggés a debreceni menekülttáborban, júniusban történt események között - értesült a HavariaPress.
2008. június 18. szerda 09:53 - Hírextra
Egy internetes hírportálon közzétett találgatásokkal ellentétben, nincs összefüggés a debreceni menekülteket befogadó állomáson történt incidensek között. Az első eset, Június 2-án, éjfél körül történt, amikor sérüléseket szenvedett a lábán egy albán nő a debreceni, Sámsoni úton lévő menekülttábor szállójában. A szakértői megállapítás szerint egy ismeretlen elkövető a menekülttábortól kb. 150 m-re lévő buszforduló területéről lövést adott le a menekülttábor szállójának irányába. A lövedék az ablakon keresztül behatolva egy ajtófélfába fúródott, melyből kicsapódó faszilánkok megsebesítették az albán nőt. A Másik eset június 11-én, reggel nyolc óra körül történt, amikor 4 afgán férfi felmászott a menekülteket befogadó állomás területén lévő átjátszó toronyba, ahol azt mondták, hogy leugranak amennyiben követeléseik nem teljesülnek. A 4 férfi toronyból lévő lejöveteléig a kiérkező rendőrjárőrök biztosították a helyszínt.
Forrás: Havaria Press
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását