2024. március 29. - Auguszta

Mekkora az akkora?

Csak a férfiak 55%-a elégedett a farka méretével. Az átlagos péniszmérettel rendelkező férfiak legtöbbje a sajátját kicsinek, míg a másikét sokkal nagyobbnak látja. A férfiak fele elégedetlen nemi szervének méretével, ráadásul a másikét mindig nagyobbnak
2008. június 18. szerda 07:00 - Hírextra
Az átlagos méretekkel rendelkező férfiak döntő többsége a saját nemi szervét úgy írja körül, mintha az mikropénisz lenne (erekció során maximum a 7 cm-t éri el.

A kutatás során természetesen a nőket is megkérdezték róla, hogy mi a véleményük párjuk nemi szervének méretéről. A válaszadók 85%-a teljesen elégedett volt párja péniszével.

50 ezer embert kérdeztek meg a kutatás során (nőket férfiakat egyaránt). A férfiak fele nagyobb pénisz szeretett volna, és csak 0,2%-uk volt az, aki úgy nyilatkozott, hogy kisebbet szeretne.

A megkérdezett férfiak 12%-a mondta azt, hogy neki kifejezetten kis pénisze van, 66%-uk mondta azt, hogy átlagos méretű, és 22% mondta azt nemi szervére, hogy nagy.
Forrás: RTL Bulvár
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását