2024. április 19. - Emma

Fesztivál az alternatív zene kedvelőinek

Az alternatív zene kedvelőinek ígér színvonalas szórakozást az első alkalommal megrendezett Fishing on Orfű fesztivál, amelynek csütörtöktől a baranyai Orfű ad otthont - közölte Lovasi András, a Kispál és a Borz frontembere, az esemény egyik szervezője az
2008. június 18. szerda 19:41 - Hírextra
A háromnapos "alterfeszt" keretében négy színpadon összesen ötvenkét fellépő várja a közönséget az orfűi Panoráma kempingben. A koncertsorozatot az erre az alkalomra alakult Only Tonight zenekar nyitja, rajtuk kívül az érdeklődők láthatják és hallhatják a Pál Utcai Fiúk, az Üllői Úti Fuck, a Quimby, a PASO, a HS7, a Kaukázus, a Kispál és a Borz, a Kiscsillag zenekart és mások mellett Torres Danit, valamint Takáts Esztert is - mondta el.

Lovasi András beszámolt arról, hogy a koncertek mellett lesznek pókerpartik, sportversenyek, és "hagyományos" horgászat is. Utóbbi lényege, hogy a bátor vállalkozóknak régi időket idéző eszközökkel, gombostűvel, gyufaszállal, fűzfavesszővel kell megpróbálni halat fogni. Hasonlóan "sikergyanús" próbatételre készül Rátgéber László, a MiZoPécs női kosárlabdacsapatának volt edzője, aki csütörtökön megkísérli átugrani az orfűi tavat. A szervező az utóbbiról csak annyit árult el, hogy a napokban a Szpartak Moszkva női kosárlabdacsapatához szerződött tréner "komolyan készül a feladatra, jelenleg a leérkezést gyakorolja".

Lovasi András mintegy ötezres vendégforgalomra számít a háromnapos fesztiválon, melyet alternatív zenekarok bemutatkozási lehetősége mellett azért szerveznek, hogy fellendítsék Orfű idegenforgalmát. A település hírének ugyanis nem tett jót, hogy műszaki problémák miatt tavaly nyáron kénytelen volt bezárni azóta ismét megnyílt nagystrandját.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását