2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Dugók az eső miatt

Komoly torlódásokra kell számítaniuk a budapesti autósoknak a szerda délelőtti órákban, mert az éjszaka óta tartó eső jelentősen lelassította a közlekedést - közölte a Fővinform ügyeletese az MTI-vel.
2008. június 18. szerda 11:38 - Hírextra
Elsősorban a belvárosban, valamint a hidakon araszolnak a kocsik, de több bevezető úton is rendkívül lassan lehet előrejutni; a menetidő általában 20-25 perccel hosszabb a szokásosnál.
Az eső miatt több baleset történt, és sok helyen a közlekedési lámpák is sárgán villognak; mindez tovább lassítja a budapesti közlekedést.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint várhatóan a déli órákig még jelentős mennyiségű eső esik a főváros területén, de délután már nem kell számítani újabb csapadékra.
Az ügyeletes meteorológus azt közölte, hogy kedden az esti óráktól, változó intenzitással, összesen 13 milliméter eső hullott Budapesten, és további 3-4 milliméter várható.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását