2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

A frakció élére is Fodor állhat

A színfalak mögött még nem dőlt el a Fodor-Kóka párharc ; a következő stratégiai csata a parlamenti frakció vezetése körül bontakozik ki - írta a Magyar Nemzet.
2008. június 18. szerda 08:41 - Hírextra
Az SZDSZ-ben az egyik fő kérdés most, hogy szeptembertől hogyan, vagy ami még fontosabb, kinek a vezetésével működik tovább a parlamenti frakció - tudta meg a lap a liberálisok egyik országgyűlési képviselőjétől, aki azt is elmondta: csak ideig-óráig fogadható el, hogy a szabaddemokraták elnöke és frakcióvezetője egymásnak politikai riválisai. A háttértárgyalások középpontjában most az áll, hogy a parlamenti képviselőcsoportot ne olyan ember vezesse, aki a pártelnök politikai ellenlábasa. Általános ugyanis az a pártbeli vélemény, hogy Kóka nehezen fokozható népszerűtlensége továbbra is kisugárzik a pártra, ha tovább vezeti a frakciót, vagyis ha ő marad az SZDSZ parlamenti frontembere. Mint a Magyar Nemzet írta: a pártelnök körének egyik tagja annyit mondott: szeptembertől Fodor Gábornak kell vezetnie a frakciót.

A lap információi szerint Kóka Jánosnak nem tetszik, hogy Orbán Viktor, a Fidesz elnöke Fodort elfogadja tárgyalópartnernek.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását