2024. április 28. - Valéria

HospInvest, szerződés kérdőjellel

Egy lezárult önkormányzati vizsgálat szerint a kiskunhalasi kórház üzemeltetője, a HospInvesttel csak részben teljesítette vállalt kötelezettségeit, a felek szerződésmódosításra készülnek - írta keddi számában a Petőfi Népe.
2008. június 17. kedd 09:30 - Hírextra

A Bács-Kiskun megyei napilap beszámolt egy hétfői sajtótájékoztatóról, ahol a kiskunhalasi képviselő-testület Fidesz-KDNP-frakciója adott tájékoztatást a vizsgálatról, mely megállapította: szerződést szegett a Semmelweis kórházat működtető HospInvest Zrt.

A vizsgálóbizottság - amelynek létrehozásáról és feladatairól még februárban döntött a képviselő-testület - három hónap alatt kilencszer ülésezett, és saját szakértői csapat mellett a HospInvest képviselőivel is megbeszélést folytatott - olvasható a lapban.

A Petőfi Népének nyilatkozott Krammer Balázs, a bizottság vezetője elmondta: a 2007. december 31-éig vállalt 750 millió forintos műszerbeszerzés helyett 2008 áprilisáig mindössze 220 millió forint értékben érkeztek új műszerek a kórházba.

Az újság szerint a bizottság vezetője hangsúlyozta: a többségi Fidesz-KDNP-frakciónak nem érdeke a város és a HospInvest közötti szerződés felmondása, azt viszont mindenképpen szeretnék elkerülni, hogy az üzemeltető a jövőben következmények nélkül szerződést szeghessen.
A kiskunhalasi képviselő-testület június 25-ei testületi ülésen tárgyalja a módosított szerződés tervezetét.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását