2024. július 21. - Dániel, Daniella

Virágzó plasztikai sebészet

Bár a britek is érzik már a pénzügyi megszorításokat, növekvő számban hajlandóak akár több millió forintnak megfelelő fontot kifizetni kozmetikai célú műtétekre, közli egy hétfői jelentés.
2008. június 16. hétfő 11:19 - Hírextra
Az ország legnagyobb kozmetikai orvosi csoportjának adatai szerint az elmúlt tíz hónapban 35 százalékkal nőtt meg az igény az efféle beavatkozások iránt. A hasplasztika iránt, amely hárommillió forintnál is drágább, 59 százalékkal emelkedett a kereslet, mellnagyobbítást pedig 40 százalékkal többen szeretnének.

A beavatkozások iránti érdeklődés különösen nagy Londontól Leedsig és Cheshire-ig, vagyis a labdarúgók - és feleségeik - körében népszerű környékeken.

"Érdekes megfigyelni, hogy egy hitelválság idején milyen kiadásokat fognak vissza az emberek" - mondta Liz Dale, a Harley Orvoscsoport munkatársa. "A pácienseink körében végzett kutatás azt mutatja, hogy mégha minden területen vissza is kell fogni a kiadásokat, az emberek akkor sem csökkentik a magukra költött pénzt, éppen ellenkezőleg: egyfajta befektetésnek tekintik."
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását