2024. május 6. - Ivett, Frida

Sas József újra a Mikroszkópon

Sas József, Verebes István meghívására tér vissza a Mikroszkóp színpadra, így újra látható lesz a humorista közéleti kabaréja.
2010. augusztus 24. kedd 08:10 - HírExtra
Verebes István tegnap délelőtt tartotta meg a Mikroszkóp Színpad, új nevén Kabaré24 évadnyitó társulati ülését, ahol többek közt azt is bejelentette, hogy Sas József ősztől visszatér a színházba.

– Azt gondoltam, hogy Sas József műsorait szereti a közönség, ezért november ötödikén bemutatjuk a TárSASjáték című politikai kabarét – indokolta döntését Verebes István, aki miután ez év februárjában átvette a színház vezetését, kijelentette: Sas József azt csinálhat a társulatban, amit csak akar. Akkor, az egykori direktor nem élt a lehetőséggel, viszont az intézmény 49 százalékos tulajdonrészét átadta Verebesnek, így Sas József örömmel fogadta el utódja felkérését. Annál is inkább, mert úgy ítéli meg, hogy Verebes jól végzi a munkáját.

Éppen most rakjuk össze a darabot Selmeczi Tibor szerkesztővel és Trunkó Barnabás dramaturggal, természetesen Verebes Pista is ír bele jelenetet, valamint két nótát. A már megszokott társulatommal lépek majd fel – magyarázta a Borsnak Sas, aki nemcsak egykori színháza pódiumán szórja poénjait, hiszen gyakran tesz eleget egyéb meghívásoknak is.

– A színház világába születtem, ötvenhárom évvel ezelőtt írtam alá az első szerződésemet, nehezen lennék meg a pódium nélkül – mesélte a 72 éves Sas.

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását