2023. szeptember 25. - Eufrozina, Kende

Rice a zsidó telepek bővítéséről

A zsidó telepek bővítése nem fogja megszabni a jövőbeni palesztin állam határait, amelyeket mindenképpen tárgyalások útján kell majd kialakítani - jelentette ki Condoleezza Rice amerikai külügyminiszter Rámalláhban.
2008. június 16. hétfő 05:55 - Hírextra

A zsidó telepek bővítése nem fogja megszabni a jövőbeni palesztin állam határait, amelyeket mindenképpen tárgyalások útján kell majd kialakítani - jelentette ki Condoleezza Rice amerikai külügyminiszter Rámalláhban a Mahmúd Abbász palesztin elnökkel tartott közös sajtótájékoztatóján.

Rice úgy vélekedett, hogy Izrael telepítési politikája, illetve a telepek bővítésével kapcsolatos legújabb bejelentések negatív hatást gyakorolnak a közel-keleti béketárgyalásokra.

A zsidó állam nemrég jelentette be, hogy 1300 új lakást akar építeni egy olyan területen, amelyet Izrael Jeruzsálem részének tekint. Rice elmondta, hogy a telepek bővítésének kérdését az Ehud Olmert izraeli kormányfővel tartandó találkozóján is fel fogja vetni.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását