2024. április 28. - Valéria

Nudi buli

Rendre utasították iskolájában a brit Eugenie hercegnőt, András yorki herceg lányát, miután rajtakapták, hogy meztelenül bulizott barátnőivel - írja a Daily Telegraph. A 18 éves diáklány és osztálytársai állítólag a tanév végét ünnepelték a wiltshire-i Ma
2008. június 16. hétfő 07:14 - Hírextra
A még május végén történt esetről beszámoló sajtóinformációk szerint az iskola egyik tanára kiáltozásokra ébredt egyik éjszaka, és amikor elindult, hogy nyomára bukkanjon a zaj forrásának, tucatnyi meztelenül táncoló fiatal lányt talált az iskola kertjében. Azt egyelőre nem tudni, hogy a buliban fiúk is rész vettek-e, vagy hogy fogyasztottak-e kábítószert a mulatozók. Egy diák azonban elmondta, hogy az esetre azután került sor, hogy a lányok együtt italoztak egy helyi bárban.

Eugenie hercegnő - aki II. Erzsébet királynő és Fülöp herceg unokájaként a hatodik a trónörökösök sorában - angol irodalmat és művészettörténetet tanul az évi 23 ezer fontos (7,2 millió forintos) tandíjat elkérő iskolában. A 18 éves Eugenie András herceg fiatalabbik lánya, akinek kalandja azonban elhomályosul nővére, a 19 éves Beatrice hercegnő bulizási szokásai mellett, akit rendszeresen kapnak lencsevégre a fotósok, amint londoni éjszakai klubokban múlatja az időt.

Bár a királyi ház hivatalosan nem kommentálta az esetet, de a családhoz közel álló források szerint mindössze egy év végi és a vizsgák kezdetét megelőző mulatságról lehetett szó, és mivel a renitenseket már megfeddték az iskolában, így nincs is miről beszélni a továbbiakban.
Forrás: Híradó
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását