2024. május 2. - Zsigmond

Nekiment a Népszavának Kósa

A mai nyomtatott kiadásban és online változatban is megjelent "hír" alapján nyilvánvaló, hogy a Népszava újságírói továbbra is hadilábon állnak a tényekkel - írja Kósa Lajos Debrecen polgármestere hétfő délutáni közleményében.
2008. június 16. hétfő 17:45 - Hírextra
Légből kapott adatokkal és nem azonosított "szakértői" anyagokkal támadják a debreceni reptér hasznosítására kiírt, még folyamatban lévő pályázatot, igyekeznek befeketíteni személyemet és Debrecen városát.

Teszik ezt úgy, hogy olyan - téves, vagy tudatosan tévesen értelmezett - adatokat hoznak nyilvánosságra és mutatnak be, melyek a közgyűlés zárt ülésén hangoztak el, illetve melyek a hasznosítási pályázat lezárultáig nem véglegesek, illetve nem nyilvánosak.

Polgármesterként nem saját belátásom, hanem a debreceni közgyűlés döntése értelmében folytatom a tárgyalásokat a két ajánlattevő cég egyikével - azzal, mely a szakértői megállapítások szerint egyértelműen a jobb ajánlatot adta. Célom, a város közgyűlésének célja egy olyan eredmény elérése, amely garantálja, hogy a debreceni repülőtér hosszú távon is a térség meghatározó légikikötője, illetve a régió gazdaságilag is meghatározó tényezője maradjon.

A Népszava tájékozatlanságát mutatja, hogy a cikkben szereplő, az értékesítendő terület nagyságára, értékesíthetőségére, illetve annak értékére vonatkozó adataik egyszerűen tévesek - a bemutatott táblázat pedig tudatosan torzít, vezeti félre az olvasót, azt sugallva, hogy Debrecen városát az eljárásban valamiféle kár éri.

A Debrecen Fórum építése kapcsán egyszer már kiderült, hogy Népszavánál hadilábon állnak a tényekkel. Kérdés, hogy a valótlanságok tudatos állítása, illetve a való tények hamis színben történő feltüntetése ezúttal kinek az érdeke?

Kósa Lajos
polgármester
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását