2024. május 2. - Zsigmond

Klezmer az állatok között

A Budapest Klezmer Band ad koncertet szerdán a Fővárosi Állat- és Növénykertben a Zenés állatkerti esték programsorozat keretében.
2008. június 16. hétfő 15:21 - Hírextra
A Jávor Ferenc vezetésével 1990 óta működő együttes az elmúlt években a nyáresti állatkerti koncertsorozat rendszeres fellépője volt. Idén két koncertet is adnak a városligeti intézményben: egyet június 18-án, szerdán, egyet pedig augusztus közepén.

A koncertre érkező látogatók előtt 19 órakor nyitják meg az állatkert kapuit. A koncert kezdéséig a Pálmaház és az Akvárium nyitva áll a közönség előtt, sőt a Főkapu környékén és a Nagy-tó partján is sétálhatnak, de aki szeretné, felkeresheti a Japánkertet is.

Júniusban fellép még az állatkertben a Rádzsasztáni Népi Együttes (június 23.), valamint az Orosz Zoltán Trió és Bardóczy Attila (június 25.).

Júliusban koncertet ad a MÁV Szimfonikus Zenekar (július 2., július 9.), a Hot Jazz Band (július 16.), a Cotton Club Singers (július 23.) és a Benkó Dixieland Band (július 30.).

Augusztusban a Budapest Ragtime Band (augusztus 6.), a Budapest Klezmer Band (augusztus 13.) és a Szent István Király Zeneiskola Ütőzenekara (augusztus 27.) várja a zeneszeretőket.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását