2024. április 23. - Béla

Hiába menekült a rendőrök elől

Nagy értékű lopott holmikat találtak a rendőrök azon a teherautón, melynek két utasa gyalogszerrel menekült el egy rendőri igazoltatás elől Tömörkényben. A két ember egyikét a járőrök rövid időn belül elfogták és őrizetbe vették, a társát még keresik.
2008. június 16. hétfő 10:37 - Hírextra
A csongrádi rendőrök vísárnapra virradó éjszaka akartak leinteni Tömörkény belterületén egy teherautót, ám a járőrök láttán a sofőr gázt adott és továbbhajtott, majd kicsivel arrébb megállt, s utasával együtt gyalogszerrel menekült el a helyszínről. A többszörösen büntetett előéletű sofőrt azonban a járőrök felismerték, ezért azonnal elrendelték körözését.

Ugyanakkor átvizsgálták a teherautó rakterét is, ahol egy hárommilliós értékű, Felgyőről ellopott quadot és egy tisztázatlan eredetű benzinmotoros fűnyírót találtak. A menekülő sofőrt a rendőrök nem sokkal később el is fogták, és az illető ugyan tagadta, hogy bűncselekményt követett volna el, a csongrádi nyomozók őrizetbe vették, már csak azért is, mert jelenleg is folyik ellene büntetőeljárás egy másik, vagyon elleni bűnügy miatt. A jelenlegi bűncselekmény körülményeit még vizsgálják, a rendőri intézkedés elől elmenekült másik férfit ugyanakkor nagy erőkkel keresik.
Forrás: Havariapress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását