2024. április 28. - Valéria

Felszippantott kutyus

Beszippantott egy kutyát az egyik New York-i úttakarító autó. Gazdája csak ámult, amikor azt látta: a kezében már csak egy elszakadt póráz van, a kutyája pedig eltűnt.
2008. június 16. hétfő 15:30 - Hírextra
Ginger, a Boston terrier elpusztult, miután bejárta azt az utat, amelyet az utcai szemét szokott. Egy takarítójármű porszívócsöve ugyanis beszippantotta, anélkül, hogy a jármű vezetője észrevette volna mindezt.

Mr. Machin, az eb gazdája két kutyusát sétáltatta. Egyszer csak azt érezte, hogy az egyik állat póráza rándul egyet. Mindez nagyon gyorsan történt, mire a férfi felocsúdott, és felfogta, mi történt házi kedvencével, a takarító már továbbhaladt.

A jármű után szaladt, miközben kiabált, a sofőr azonban nem hallotta meg. Két és fél háztömböt szalad, mire utolérte a kocsit, ekkor kerültek elő az eb maradványai.

A New York-i közútkezelő társaság sajnálatos esetnek minősítette a kutyus halálát, amely - mint mondták - rendkívül ritkán fordul elő.

Mr. Machin azonban nem dolgozta fel ilyen könnyen az esetet, mint mondta, mivel gyermekei már felnőttek, számára az állatok igen fontosak voltak.
Forrás: inforádio.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását