2020. október 23. - Köztársaság kikiált., Gyöngyi

Szex, hazugság, Bochkor

Egy showműsorban meglepő kijelentés hangzott el Bochkor Gábor szájából. A műsorvezető elárulta milyen módszerrel tesz pontot vitái végére. De igaz ez?
2009. március 19. csütörtök 10:39 - HírExtra
Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor a Mr. és Mrs. felvételén vett részt. A műsorban a párkapcsolatukról vallanak a magyar celebek. Bochkor éppen arról, hogy miként oldja fel vitás helyzeteket.

A műsorvezető úgy nyilatkozott, a kiadósabb viták után bizony ő az, aki kezdeményezi a békülést. Méghozzá nem is akárhogy. Az ősidők óta jól bevált módszert alkalmazza: szexszel tesz pontot a vita végére. Ez az esetek 90 százalékában beválik.

Ez a kijelentés azonban nem feltétlenül igaz. Vagy ha igen, akkor Bochkorra nem igaz a mondás: kutyából nem lesz szalonna. Mert ha tényleg potenciájával próbálja megoldani a vitákat, akkor az teljes pálfordulás az eddigi viselkedéséhez képest.

Szerencsére Bochkor előző partnereit mind a rendkívül ismert, és nagyot alkotó magyar celebek közül választotta ki. Így például a Blikk felkereste Molnár Anikót (aki még emlékszik, ő volt a Való Világ mellnövesztő lakója). A nagy Ő elmondta, féltékenység miatt számtalan veszekedés volt köztük, de nem emlékszik olyanra, hogy Bocsi ezt testi együttléttel oldotta volna fel. Nyolc hónapig voltak együtt, ezalatt sosem volt olyan konfliktus köztük, aminek ágyjelenet lett a vége.

Tornóczky Anita – Medgyessy Péter ex-miniszterelnök nevelt lánya, valamint az egyik legcsiszoltabb elméjű celebünk – már alig emlékszik a férfira, de a Blikknek elmondta, szerinte általában ő volt a kezdeményező fél és nem Bochkor. Igaz, ez mindig szituációfüggő volt. „Úgy emlékszem, nem csinált nagy faxnit a békülésekből, általában én voltam a simulékonyabb, én kezdeményeztem.”
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Lau
2009. május 21. 10:08
"Szerencsére Bochkor előző partnereit mind a rendkívül ismert, és nagyot alkotó magyar celebek közül választotta ki." A "mind" nem állja meg a helyét! Nem csak onnan választott!
Lau
2009. május 21. 10:07
.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását