2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Biztonságos kapcsolat

A női magazinok segítenek minket abban, hogy könnyebben kiismerjük a hölgyeket, hisz olyan témákat elemeznek, amikről nekünk férfiaknak fogalmunk sincs.
2008. június 16. hétfő 21:03 - Hírextra
Megtudhatjuk belőlük, hogy ők hogyan fogják fel a viselkedésünket, hogyan fogadják a cselekedeteinket, és hogy mik is a valódi elvárásaik… tehát, számos dolgot tanulhatunk meg a másik nemről – nekik köszönhetően. Így mi azt a célt tűztük ki, hogy megmutatjuk neked, hogy mit is akarnak a nők – így attól sem kell tartanod, hogy lebuksz a csajod előtt, amint épp az újságját olvasod. Olyan oldalakat böngésztünk, amit nők írnak nőknek, de hasznos lehet a férfiak számára is. Íme:

Tartsd nyitva a szemed

Kicsit későn kezdett el az új munkatársáról beszélni neked? Nos, nem meglepő, ha féltékenységgel reagálsz a szituációra. A női magazinok is azt állítják, hogy a baráti kapcsolata lehet, hogy nem is annyira plátói, mint amennyire a barátnőd azt gondolja. Tedd a kapcsolatotokat még biztonságosabbá.

Veszélyes barátság

Van egy helyes szomszédotok? Egy flörtölős haver a munkahelyen? Valaki, akivel valószínűleg mindennap találkozni és beszélgetni fog – és nem te vagy az? Egy cikkből, amelyben számos szakértő elemezte a helyzetet, kiderült, hogy ezek az ártalmatlannak tűnő barátságok néha párkapcsolattá fejlődnek.

Fájdalmas a flörtölés?

Jó érzés tudni, hogy vonzóak és csábítóak vagyunk. Mindannyian imádunk bókokat kapni. Az „ártatlan” flörtölések sokszor jólesnek, és ennek igen egyszerű az oka: jó tudni, ha valaki vonzónak, sikeresnek, szépnek, érzékenynek, törődőnek, erősnek, fizikailag vonzónak, támogatónak stb. tart minket – vagyis olyannak, amilyennek mi szeretnénk látni magunkat. Akkor örülünk a legjobban a bókoknak, ha alapjáratban kétségeink vannak önmagunkat illetően, illetve, ha a partnerünk már leszokott a bókolásról.

Nem szokatlan, ha ilyenkor viszonyba keveredünk olyas valakivel, aki nem a párkapcsolat tagja. Ezek az afférok gyakran a legváratlanabbul alakulnak ki egy ismeretségből. A „kapcsolatok” kezdődhetnek nyílt szándékkal, amely a viszony megkezdésére bátorít, vagy egy áltagosnak tűnő kívánsággal, miszerint legyen egy olyan különleges barátunk, akivel a kapcsolatunk törődésen és bizalmon alapszik - azonban ez gyakran vezethet fizikai vonzalomhoz is.

Van, amikor a harmadik személy ellenáll, visszautasítja az affért, és tényleg csak barátságot akar – ez a jobbik eset. Máskor azonban a csábítás folytatódik, mert a kívülálló folyamatosan bókol és kitart a célja mellett – meg akarja szerezni azt a nőt, aki már a tiéd.

Ha bizonytalan vagy, s nem tudod, hogy van-e a barátnődnek szeretője, vagy sem, illetve még mindig csak barátok, kérdezd meg magadtól a következőket:

- Képes lenne feladni a barátságát a harmadik személlyel a kapcsolatotok érdekében? Ha nem, akkor nagy esély van arra, hogy már a „különleges barát” kategóriába lépett az illető, ami veszélyeztetheti az érzelmi vagy fizikai köteléket kettőtök között, amiről te talán azt gondolod, hogy megtörhetetlen.

- Szeretnéd, ha a barátnőd szembesítené az illetőt a félreérthetetlen jelekkel kapcsolatban, amivel a baráti kapcsolatuk határait fenyegeti? Hogyan reagálnál, ha látnád, hogy a barátnőd hiányolná a barátját (mivel a kapcsolatuk abban a pillanatban, hogy szembesítette őt, véget ért)?

- Úgy gondolod, hogy kettejük között történnek, illetve történtek olyan dolgok, amiről neked mindenképpen tudnod kellene? Olyan témákat beszélnek át, amit eltitkolnak előled? Úgy gondolod, hogy vannak olyan alkalmak, amikor kényelmetlenül érzi magát, mert felhívod, miközben a „barátjával” találkozik?

Köszi, vagy mégsem?

Ahhoz, hogy megelőzd a kívülálló személynek köszönhető kapcsolati sérelmeket, folyamatosan ébernek kell lenned. Ez nem azt jelenti, hogy ne engedd sehova, és megtiltsd neki, hogy másokkal találkozzon. És ne úgy fogd fel, hogy ezek az emberek mind csak szexuális ajánlatokkal bombázzák a barátnőd – nem erről van szó. Csak légy tisztában a kapcsolatotok határaival – ne hagyd, hogy egy harmadik személy töltse ki a szabadidejét, hogy a barátságuk már a szinte kezelhetetlen szintre lépjen, illetve, hogy ő legyen az, akivel mindent megoszt.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását