2024. április 28. - Valéria

Barátságban váltak el

A Cool Star műsorában Sári Évi magánéletébe is beavatta a nézőket. Megerősítette a hírt, miszerint nemrégiben szakított kedvesével, Kucsera Gáborral. Ettől függetlenül továbbra is jó a viszony köztük, egyáltalán nem haragszanak egymásra, igazi barátokká v
2008. június 16. hétfő 21:35 - Hírextra
Egyáltalán nem beszéltük meg, egyszerűen így alakult – summázta a szakítás történetét Sári Évi a Cool stúdiójában.

Ami a jövőjüket illeti, Évi elárulta, bár már nem szerelmesek egymásba, nem szeretne találgatásokba bonyolódni, mondván: ki tudja mit hoz a jövő?!

A műsorvezető abba azért bevatatta a Cool nézőit, hogy miért is lett vége románcuknak.

- Túl keveset találkoztunk, de nem miattam, hanem Gábor miatt. Az ő élete túl zsúfolt volt, és bár néha az edzőtáborokba is elmehettem vele, sajnos akkor sem tudtunk elég időt együtt tölteni.

Így a szőke ciklon most kizárólag munkájának él, és egyáltalán nem foglalkoztatja az egyedüllét. Saját bevallása szerint máskor is volt rá példa, hogy hosszú ideig szingli maradt.

Évi jelenleg a Debreceni Zeneteátrumban színészkedik, emellett pedig műsorvezetéssel foglalkozik. Bár hazánk először popénekesnőként ismerhette meg, elárulta, egyelőre nem szándékozik visszatérni a zeneiparba, hiszen manapság túl nehéz érvényesülni.

- Szerettem csinálni, de azoknak az időknek vége, tovább kell lépni – mondta az énekesnő-műsorvezető a Cool délutáni műsorában.

A jövővel kapcsolatban pedig megtudtuk, semmit sem szeretne kizárni életéből. Ha úgy adódik, szívesen foglalkozna énekléssel és képernyős munkákkal egyaránt, párhuzamosan.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását