2024. május 14. - Bonifác

Tigriskölyökkel büszkélkednek

Öt új tigriskölyökkel bővült a Siegfried és Roy bűvészpáros által létrehozott Las Vegas-i nagymacskatenyésztő program.
2008. június 14. szombat 14:21 - Hírextra

Siegfried Fischbach elmondása szerint a hathetes kölykök remélhetően terápiás hatással lesznek majd társára, Roy Hornra, akit öt évvel ezelőtt a nyakán életveszélyesen megsebesített a páros egyik fehér tigrise a Las Vegas-i Mirage kaszinóban. Roy részlegesen lebénult a támadás következtében, és a bűvészpáros azóta nem vállal rendszeres fellépéseket. Korábban Siegfried és Roy közösen idomított albínó tigriseket és oroszlánokat, és nagy sikerrel lépett fel az állatokkal a híres kaszinó vendégei előtt.

Siegfried bízik benne, hogy a kistigrisek ismét értelmet adnak egykori művésztársa napjainak, és akár elő is segíthetik a rehabilitációját. Arról még nem döntöttek, hogy a héten érkezett kölykök szerepet kapnak -e majd a jövő februárra beharangozott, szigorúan egyszeri alkalomnak szánt jótékonysági célú visszatérésükön, amelyet a Las Vegas-i Lou Ruvo agykutató intézet támogatására vállaltak.

A kölyköket a nagyközönség is láthatja a Mirage szálloda-kaszinóban működő, oroszlánoknak, leopárdoknak és fekete párducoknak otthont adó állatkertben.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását