2024. május 16. - Mózes, Botond

Esélylatolgató: Görögország-Oroszország

Na, most ugrik a medve az ouzóba! Brrr, ronda egy látvány lesz… Két vesztes esik egymásnak, hogy eldöntsék, kinek marad halovány esélye továbbjutni a csoportból. Két nagyon szervezett, fegyelmezett, de kissé unalmas társaság most meg kell mutassa, h
2008. június 14. szombat 20:30 - Hírextra
Őszintén szólva azon sem lepődnék meg, ha halálra unnánk magunkat ezen a meccsen, mert két játékgyilkos csap össze, akiket mintha egy közlekedésbiztonsági szakértő készített volna fel az életre. A túlbiztosított játékstílusuk nem ad túl sok lehetőséget arra, hogy látványos foci keveredjék ki az összecsapásból, tehát aki mégis reménykedik ilyesmiben, az tegyen sok rakit, ouzót, vodkát az asztalra, ha mámoros estére vágyik. Vagy forduljon az asszony irányába…

De ne cikizzük őket, hiszen mégiscsak a tavalyi győztesről(görög) és a mostani évek legambiciózusabb, legintenzívebben fejlődő csapatáról(orosz) van szó. Hariszteaszéknak össze kell kapniuk magukat, mert ez az utolsó esélyük, hogy igazolják, nem volt kicsúszott eredmény az a négy évvel ezelőtti sorozatuk az Eb-n. Arra nem bazírozhatnak állandóan, hogy majd Nikopolidiszben úgyis elakad minden labda, míg elöl meg majdcsak felbukik valaki a labdában és véletlenül begurul Akinfejev kapujába. Hacsaknem leitatják a szerencsétlen orosz portást.

Száz szónak is egy a vége: egy iszonyatosan rohanós, hajtós, kőkemény meccsre számíthatunk, nem túl sok góllal. Mi legalábbis Pavljucsenkótól nem sokat várunk.

Nézzük, kik lesznek a meccs főszereplői. A Hírextra.hu pontozta a várható kezdőcsapatokat:



Esélyek: Görögország: 35 % döntetlen: 30 % Oroszország: 35 %

a Hírextra.hu tippje: 1-0

Akik kulcsemberek lehetnek: Hariszteasz, Nikopolidisz, Dellasz illetve Zsirkov, Akinfejev, Pavljucsenko
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását