2024. április 28. - Valéria

Amy Winehouse magánfellépése

Amy Winehouse soul-diva magánkoncertet adott Moszkvában Roman Abramovics és élettársa, Darja Zsukova művészeti galériájának megnyitóján. Winehouse egyórás műsort adott a mintegy 300 válogatott vendég előtt, s a hírek szerint maga a Chelsea fociklub tulajd
2008. június 14. szombat 13:05 - Hírextra
A botrányairól híres Grammy-díjas énekesnő ugyancsak nagyon elégedett volt: sajtótitkára közlése szerint megköszönte a meghívást, s azt mondta, remekül érezte magát az esten.
Gázsija meg nem erősített hírek szerint kétmillió dollár volt.

A Garázs elnevezésű galéria az előkelő Rubljovóba vezető út 25. kilométerénél van, s nem más, mint egy átépített buszgarázs: területe akkor, mint két focipálya.

Az úgynevezett Moszkvai Kortárs Kulturális Központ (CCC) a tervek szerint nonprofit intézmény lesz, amelynek célja, hogy azokat is vonzza, akik semmit sem tudnak a kortárs művészetekről.

A minap egyébként meg nem erősített hírek jelentek meg arról, hogy Abramovics vásárolta meg rekord összegekért Lucien Freund és Francis Bacon egy-egy festményét. Freud kövér alvó hölgyet ábrázoló képéért állítólag 33,6, Bacon elvontabb triptichonjáért 86,3 millió dollárt adott a Christie,s, illetve a Sotheby,s árverésén, s a vásárlásokat már a galéria megalakításával hozták összefüggésbe. A múlt héten pedig 14 millió dollárért vett élettársának egy Giacometti-szobrot.

A Nagy-Britanniában élő, s nem utolsó sorban hatalmas yachtok iránti előszeretetéről híres oligarcha főleg olajból szerzett vagyonát 23,5 milliárd dollárra becsülte idén a Forbes Magazin. Abramovics a kietlen Csukcs-félszigeten született, ahol a legtöbben rénszarvastenyészetből élnek, és árvaházban nevelkedett. Amikor meggazdagodott, bőkezűen támogatni kezdte Csukcsföldet, de egy idő múltán megelégelte, hogy pénze java eltűnik a csinovnyikok kezén, indult a kormányzóválasztáson és 92 százalékkal győzött is. Azóta, mint mondta, maga sem tudja, de úgy 200-300 millió költött saját zsebéből Csukcsföld modernizálására.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását