2024. április 27. - Zita

Szex hármasban

Te és a partnered elhatároztátok, hogy kipróbáljátok hármasban. Talán már neked van is ötleted, hogy ki lehetne a harmadik személy, és ezzel mindketten egyet is értetek. Ha azon gondolkozol, hogy egyszerre több partnerrel próbálod ki a szexet, biztos van
2008. június 13. péntek 07:04 - Hírextra
Gratulálunk! Ugyanis nem mindenkinek fordul meg a fejében a biztonság, amikor eldöntik, hogy hármasban akarják csinálni. Néhány módszer, hogy biztonságban tudhasd magad.

Tesztelj!

A legeslegelső dolog, amit meg kellene tenned, ha hármasfogatot tervezel, hogy kivizsgáltatod magad, hogy megtudd, van-e szexuális úton terjedő betegséged. Ezt minden érintett félnek meg kell tennie!

A saját orvosodnál is kérhetsz ilyen vizsgálatot, de a helyi szakrendelésen is elvégzik. A leleteidet pedig mutasd meg a másik két partnerednek is. Tényleg ez a legjobb módja annak, hogy elkerüld a szexuális úton terjedő betegségeket, amikor hármasban szexeltek.

Olykor, a háromszemélyes szex alaposan fel tudja rázni a dolgokat. Ha nincs állandó harmadik partneretek, vagy ha nem egy alkalomra tervezitek a hármast, akkor extra óvintézkedéseket is kell tennetek.

Növeljétek a biztonságot!

Használjatok latex óvszert, vagy valamilyen más anyagból készült kondomot, ha valaki közületek allergiás a latexre. A női óvszerek is megfelelőek. Használjátok gumit szex közben, análszexnél, de orális szexnél és kézimunkánál is. Ha ez nem hangzik valami csábítóan, akkor legalább egy flakon síkosítót készíts be magad mellé. A síkosító hosszú ideig a latex érzését fogja kelteni, csak sokkal természetesebb és kellemesebb lesz a hatása.

Használj kesztyűt! Ha a kezeidnek is kiemelt szerep jut a játékban, azaz meg fogod érinteni a péniszt, a vaginát, vagy a végbélnyílást, védd meg a kezed és a partnereid nemi szerveit azáltal, hogy latex, vagy valamilyen más anyagú kesztyűt viselsz.

Ezek a dolgok persze nem védenek meg attól, hogy egyetlen betegséget se kapj meg a földön, de jelentős mértékben lecsökkented annak kockázatát. Ne felejtsd el, hogy például a rühesség, a nemi herpesz, vagy a nemi szemölcs a bőrfelületek érintkezésével is terjedhetnek.

Ha a párod visel ugyan óvszert, de a nemi szerve tövén fájó seb van, és mégis érintkezésbe léptek vele, annak az esélyét kockáztatjátok, hogy elkaptok valamilyen nemi betegséget.

Kommunikáció

Lényeges, hogy sűrűn kommunikálj mindkét féllel, akik még érintettek a háromszemélyes szexben. Beszéljetek a szex előtt, közben és utána. Egyezzetek meg abban, hogy az aktus alatt mi az ami még elfogadható, és mi az, ami már nem. Ragaszkodjatok ezekhez az irányelvekhez a szex alatt is. A saját kielégülésed érdekében senkit ne hozz olyan helyzetbe, hogy olyasvalamire kényszerüljön, ami által elkaphat egy nemi úton terjedő betegséget.

Akkor is tartsátok fent a beszélgetés fonalát, amikor az már kezd kínossá válni, hiszen ez az alapja a sikeres háromszemélyes szexnek. Ha okosak vagytok, és ügyeltek a biztonságra, neked és a partnerednek kellemes időtöltésben lesz része az új személlyel.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását