2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Fegyver helyett drog

Fegyverkereskedőt kerestek, ám végül csak kábítószert találtak a kommandósok Faddon, ahol egy, a szomszédokat rettegésben tartó férfihoz hívták ki a rendőröket - értesült a HavariaPress.
2008. június 13. péntek 12:54 - Hírextra
A Tolna megyei településen megkezdett, majd Szekszárdon folytatott akció után összesen öt gyanús személyt állítottak elő a megyeszékhelyi kapitányságra, közülük egy embert őrizetbe is vettek. A megyei főkapitányságra pénteken reggel érkezett lakossági bejelentés, miszerint egy Faddon lakó férfi a társával együtt lőfegyvereket árul, és félelemben tartja a környéken lakókat. A helyzetértékelés alapján a rendőrség úgy ítélte meg, hogy a bejelentés azonnali reagálást követelt meg, ezért nagy számú rendőr indult a faluba, valamint kivonultak a Neutron Bevetési Osztály kommandósai is, akik megfelelő képzettséggel és eszköztárral rendelkeznek fegyveresek elfogásához. A községben több helyszínen hajtottak végre házkutatást, ám fegyvert nem találtak - egy ingatlanból viszont kábítószergyanús fehér port foglaltak le, egy további szekszárdi házkutatásnál pedig több csomag marihuánát foglaltak le a rendőrök. Az akció végén összesen öt embert állítottak elő a szekszárdi kapitányságra, egyiküket pedig őrizetbe is vették, kábítószerrel való visszaélés gyanúja miatt.
Forrás: Havariapress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását