2024. április 28. - Valéria

Esküvői kiállítás és jegyesbál

Idén először jegyesbált is tartanak Győrött, ahol már a 14. alkalommal rendez a városi Családi Intézet esküvői kiállítást január 19-20-án az egyetemi csarnokban - hangzott el a rendezvényről tartott hétfői sajtótájékoztatón.
2008. január 14. hétfő 18:42 - Hírextra

Keglovich Ferencné, a győri Családi Intézet igazgatója az MTI-nek elmondta: kezdetben az intézetnek helyt adó Zichy-palotában rendezték az esküvői kiállítást, de az mára úgy kinőtte magát, hogy új helyszínt kellett keresni. Az igazgatónő hangsúlyozta: intézetük közművelődési feladatként elkötelezettséget érez arra, hogy megállítsák a házasságkötések számának csökkenését és a kiállítás egyik nem titkolt célja, hogy minél több fiatalt ösztönözzenek házasságkötésre.

Az idén 200 négyzetméteren 50 kiállító vesz részt nemcsak esküvői ruhaszalonok, hanem fotósok, virágüzletek, cukrászok, vendéglősök, limuzinkölcsönzők, vagyis mindenki, aki egy jó lagzi lebonyolításához szükséges. A kétnapos rendezvényen mindkét nap 11 és 15 órakor divatbemutatók színesítik a programot. A belépőjegy 800 forint, amely egyben sorsjegy is: wellnesshétvégét, illetve egy esküvő és lakodalom teljes lebonyolítását nyerhetik meg vele a látogatók. A kiállítás naponta 10-től 18 óráig látható. Az elmúlt évek tapasztalataiból kiindulva 2500-3000 érdeklődőre számítanak. Idén először egy exkluzív vendéglátó-komplexummal szövetkezve január 19-én jegyesbált is szerveznek.

Ekker Eszter, a Big Ben Club kommunikációs vezetője az MTI-nek elmondta, hagyományteremtő szándékkal szeretnék megrendezni a bált, ahol ugyan kisebb méretben, mint a kiállításon, de találkozhatnak a bálozók azokkal, akik egy esküvő lebonyolításában részt vállalnak. A bálon is megtekinthetik a ruha- és ékszerkínálatot, a tortákat, és a menü is lakodalmi lesz, hiszen a Big Ben is vállal esküvőrendezést. A bál résztvevői mindössze 3900 forintos árat fizetnek, ráadásul mindenki kap egy belépőt az esküvői kiállításra is.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását