2024. április 24. - György

Előjáték-tippek

Eddig sosem próbált módon érhetsz el a csúcsra, ha kipróbálod az alábbi előjáték-tippeket! Zuhany, ostor, harisnya, és mindketten élvezni fogtok! A következőkben néhány abszolút nem szokványos tanácsokat olvashatsz a saját és partnered számára - jó lesz!
2008. június 13. péntek 14:15 - Hírextra
1. Nagy találkozás

Randizzatok egy bárban! Egy szexi mini, harsány smink, és némi hangulatfokozó épp elég egy jó kezdethez. Néhány kacér pillantás, és pohár után hívd fel a lakásodra! Nem is kezdődhetne ennél vadabbul az este!

2. Mocskos száj

Ne fogd vissza magad! Öntsd szavakba szexi, akár perverz gondolataidat, amikor elképzeled, mit művelnél a pasiddal, vagy ő veled. Ne köntörfalazz, nevezd nevén a dolgokat! Ha szégyenlős vagy, kezd óvatosan. Kérdezgesd, mi a terve veled, hogyan csinálná!

3. Kezeket elő

A legjobb, ha közönség előtt kezded el intim helyen simogatni. Lehet az a mozi első sora, ne érezd magad kínosan! A férfiakat izgatja, ha több ember előtt kényeztetik!

4. Szándékos vakság

Vetkőzz meztelenre, és csak egy kötő legyen a szemed előtt! Majd kérd meg, hogy cirógassa a tested, amivel csak akarja. Lehet a keze, szája, bármi! Ami izgalmas, hogy nem tudhatod, mire számíthatsz a következő pillanatban. Rá kell bíznod magad!

5. Privát táncosnő

Adj elő egy saját kis magánszámot! Less el néhány csípőmozdulatot a hivatásosaktól, de a lényeg, hogy szabadulj meg a fehérneműidtől! Az összestől! Lehet, hogy az elején zavarban leszel, de ha mindent beleadsz, hamar felforrósodik a hangulat!

6. Képi üdvözlet

Ma már nincsenek határok, a technika csodákra képes! Kapd elő a kamerás mobilod, és készíts neki néhány kacér felvételt! Lehet olyan is, amin bájosan mosolyogsz egy cuki bugyiban, vagy akár valami vad pózban!

7. Tinédzser-love

Szálljatok be a kocsiba, és induljatok útnak! Majd irány a hátsó ülés, ahol kedvetekre hempereghettek, meztelenül!

8. Zuhany-próba

Nincs is romantikusabb, mint zuhogó esőben csókolózni! De ha kint épp ragyog az ég, hívd segítségül a zuhanyt! Meztelenül, vagy fehérneműben, egy a lényeg: a zuhanyrózsa egyben segédeszköz is!

9. Bevásárlókörút

Induljatok közös vásárlásra, egy szex-shopba. Egy új vibrátor, egy pár bilincs, vagy ostor felkorbácsolja a vágyakat. És még élvezni fogja, hiszen nem kell órákat állnia próbafülke előtt! És megcsillanthatod eddig rejtett, vadóc énedet is!

10. Fenék-masszázs

Kérj tőle egy popsi-masszázst! Még nem próbáltátok? Csókolgathatja, nyelvével pedig megízlelheti a csiklódat, egészen a végbélig! Addig viszont ne hatoljon beléd, amíg mindketten tejesen be nem gőzöltök!
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását