2024. április 27. - Zita

"Elítéljük a gyerekeket felhasználó homokosokat"

Alulírottak elítéljük embertársaink nemi identitásuk miatti megbélyegzését. Az azonban, hogy homoszexuális aktivisták kiskorúakat használjanak fel nézeteik és fesztiváljuk népszerűsítésére, elfogadhatatlan.
2008. június 13. péntek 10:38 - Hírextra
A hazai homoszexuális felvonulások eddig megtapasztalt formájukban komoly aggodalomra adnak okot a résztvevők kifejezetten agresszív, például vallásos szimbólumokat is látványosan megalázó viselkedése miatt. Ezek a felvonulások valószínűleg nagy belső megerősítő hatással vannak a homoszexuálisok bizonyos csoportjaira, ám egyben jelentős akadályai a nemi identitáskülönbségek társadalmi szintű elfogadásának. A gyermekek szerepeltetése a mostani homoszexuális kampányban pedig újabb, az állampolgárok többségét elidegenítő provokáció. Ráadásul az Alkotmánybíróság az alkotmány értékrendjére hivatkozva már megtiltotta, hogy kiskorúak a homoszexualitást támogató egyesületekbe lépjenek be, amint azt is kimondta, hogy a házasság egy férfi és egy nő életközössége.

A homoszexuálisoknak is joguk van felvonulni és igényeiket nyilvánosságra hozni,ugyanúgy,mint más elveket valló embertársainknak,hisz a demokrácia szellemisége alapján minden ember egyenlő,akár vallási,akár politikai nézetei,akár nemi identitása miatt . A homoszexuális felvonulás sem lehet azonban sértő senkire, nem tiltakozhat úgy, hogy más jogaiba, meggyőződésébe és ízlésébe tapos, nem védhet úgy szabadságot, hogy másik szabadságjogot sért, például a vallásszabadságét.
Követeljük a hatóságoktól, hogy a gyermekekkel operáló, felháborító hirdetést tiltsák be. Kérjük továbbá a Meleg, Biszex és Transznemű Fesztivál szervezőit, hogy a fentieket még a szervezés fázisában mérlegeljék.
Forrás: MTI-OS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

ocsabika orsós csabika
2008. június 15. 14:54
Na máma (majdnem) egísz okosat írtam! :)
De attól még egy fíreg vagyok, mer a pápára asztat írtam korábban. Igaz-e én-csabika? :P
Maid? :)
ocsabika
2008. június 15. 12:30
Maid, ha nyugodtan hordhatok fordított keresztet, és pentagarammát, aki akar horogkeresztet, és vöröscsillagot, akkor majd vonuljanak a buzik is,csak az a baj, hogy a buziság egyéni, senkire sem tartozó dolog, a többi pedig úgy gondolom, társadalmi dolog, és mindenkire tartozik
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását