2024. április 19. - Emma

A modellnek már egy konyakos meggy is a fejébe száll

Dukai Regina és Debreczeni Zita – többek között Orosz Barbara, Jáksó László, Nyertes Zsuzsa Csonka András és néhány olimpikon társaságában - ma délelőtt a koktélkészítés rejtelmeit igyekeztek elsajátítani, egy olyan rendezvényen, amelynek célja a mi
2008. június 13. péntek 06:31 - Hírextra
Regina azt mondja, az ő kedvencei az alkoholmentes italok, úgyhogy őt inkább ezek keverése érdekelte.

- Valahogy nem szeretem az alkohol ízét, nem is szoktam fogyasztani. Ha megeszem egy konyakos meggyet, már úgy érzem, hogy a fejembe száll. Nagy ritkán, egy-egy buli alkalmával elhatározom, hogy „na, ma belecsapok a lecsóba!”, aztán végül egész este egy pohár mojitóval ücsörgök, amiben a végére teljesen felolvad a jég. Spicces már voltam, de igazán még soha az életben nem rúgtam be. Ma délelőtt én inkább csak az alkoholmentes italokkal, a szirupokkal és a kávékkal ismerkedtem. Utóbbit szeretem, bár azt is ritkán fogyasztok. De mivel alacsony a vérnyomásom, időnként jól jön a kávé. Igaz, az inkább kávés tej, amit én iszom – mondta Regina az RTL Bulvárnak.

Debreczeni Zita barátnőjével ellentétben imádja a koktélokat, igaz, csakis a tejszíneseket.

- Én például nem szeretem a mojitót, azokra esküszöm, amelyek tejszín alapúak. Én magam nem szoktam hasonlókat készíteni, a legnagyobb művészetem – ami jóindulattal koktélnak nevezhető – az a limonádé. Ha pedig kávé, akkor legyen jeges, vagy egy finom cappuccino!
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását