2024. április 27. - Zita

Magyar és szerb fiúk a vízben

Hazai szempontból javuló játék és magyar dominancia jellemezte Kemény Dénes legénysége és a szerb vízilabda-válogatott második szegedi kétkapuzását.
2008. június 12. csütörtök 17:23 - Hírextra
A magyar válogatott honlapja, a vlv.hu beszámolója szerint a csütörtöki közös gyakorlás jól sikerült, a délelőtti játékban a hazai csapat szépen helytállt, olykor nagyon jól játszva uralta a meccset és meg is nyerte (10-8) a nem hivatalos találkozót. A szövetségi kapitány és a játékosok is úgy értékeltek, hogy a szerdai felemás teljesítmény - viszonylag jó védekezés és gyenge támadó munka - után sikerült jelentősen javítani a képet.

A tudósítás szerint Kemény Dénes ismét sorokat cserélt, s a mérkőzés most sem volt hagyományos értelemben "komoly", amit az is mutat, hogy félidőben nem cseréltek térfelet a csapatok.
A szerbek, akik a magyarokhoz hasonlóan a pekingi olimpia legfőbb aranyesélyesei közé számítanak, a csütörtök késő délutáni, utolsó kétkapuzás után hazaindulnak, a magyar csapat pedig péntek délelőtt már ismét a Margitszigeten edz, folytatva az ötkarikás előkészületeket
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását