2024. április 29. - Péter

Éjszaka újultak szocialisták

Megújult az MSZP székesfehérvári szervezetének vezetősége, szerdán. Az éjszakába nyúló tisztújító tagértekezleten új elnököt, ügyvezető elnökhelyettest, alelnököket és elnökségi tagokat választottak - közölte a szervezet új elnöke csütörtökön sajtótájékoz
2008. június 12. csütörtök 17:42 - Hírextra
A tagértekezlet két jelölt közül Márton Roland 33 éves jogászt választotta elnökké a pártszervezet munkáját 11 éve irányító Pénzes Mihály helyett, aki nem szállt versenybe a posztért.

Mint az új elnök elmondta: az egységes és csapatban gondolkodó új vezetőség a szervezeten belüli és kívüli megosztottság felszámolására és az összefogás kiszélesítésére irányuló politikát akar megvalósítani.

Markánsabban akar kiállni a baloldali értékek mellett, s "új fejlődési irányokat akar meghatározni olyan fontos várospolitikai kérdésekben, mint a szociálpolitika, a bölcsődei és óvodai szolgáltatások javítása, a közoktatás és a közcélú foglalkoztatás fejlesztése."

A város polgármesterével együttműködve, a szövetségi politikát igyekszik a jövőben úgy alakítani, hogy azzal az önkormányzat működésének stabilitását is elősegítse. A szervezet a város érdekében más politikai szervezetekkel is együttműködést fog kezdeményezni a nagyobb összefogás reményében

A tisztújítás okát firtató újságírói kérdésre válaszolva, Szabó Gábor elnökségi tag úgy fogalmazott: ahhoz, hogy az MSZP népszerűsége országosan és helyben is javuljon, megújulásra van szükség, az pedig más módszereket, más embereket követel.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását