2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Olcsó gázolajat ígért

Nagyobb mennyiségű, olcsó gázolajat ígérve csalt ki milliós nagyságrendű összegeket vállalkozásoktól egy férfi, aki ellen csalás megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást - közölte Lázár Szvetozár alezredes szerdán Szegeden.
2008. június 11. szerda 17:56 - Hírextra
A gyanúsított telefonon keresett meg vállalkozásokat, amelyeknek a benzinkúti árnál néhány tíz forinttal olcsóbban kínált nagytételben gázolajat eladásra - mondta a szegedi rendőrkapitányság bűnügyi osztályának vezetője az esetről tartott sajtótájékoztatón.

Miután az üzlet szóban megkötetett, a vevőket a szegedi Mol-ipartelep közelébe hívták, ahol a csaló egy-egy tettestársa várta őket. A vállalkozóktól átvették a pénzt arra hivatkozva, hogy a Mol-telepen elintézik a számlát és a gázolajat szállító tankert.

A vevők várták a szállítmányt, de az nem érkezett meg, és a ügyüket intéző csalóknak is nyoma veszett a pénzzel együtt - közölte az alezredes.
A rendőrség pillanatnyilag tíz rendbeli csalás, illetve csalás kísérletét tudja bizonyítani, de a további sértettek felkutatása még folyik - tette hozzá Lázár Szvetozár.

Az üzleteket telefonon szervező gyanúsított előzetes letartóztatását elrendelte a bíróság.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását