2024. május 3. - Tímea, Irma

Kiutasították az országból a román szurkálót

Veszekedést követően egy konyhakéssel leszúrta ismerősét az a romániai férfi, akit szerdán jogerősen nyolc év börtönbüntetéssel sújtott és tíz esztendőre kiutasított a Magyar Köztársaság területéről a Szegedi Ítélőtábla.
2008. június 11. szerda 11:40 - Hírextra
Az ítélet szerint a 29 éves, hat osztályt végzett, szakképzettség nélküli vádlott a bűncselekmény előtt, 2006 tavasza óta alkalmi munkákat végzett Kecelen. A férfi 2007. március 22-én este a későbbi sértettel, az 51 esztendős, évek óta Magyarországon élő román állampolgárral együtt italozott az egyik keceli sörözőben, ahol ittas állapotba kerültek.

A kocsmából előbb a sértett indult haza, segédmotoros kerékpárján. Nem sokkal később a vádlott is kilépett a sörözőből. Mivel észlelte, hogy eltűnt kerékpárjáról egy élelmiszereket tartalmazó csomag és azt gyanította, hogy azt a sértett vitte el, elindult a férfihez, annak tanyájára. Otthonában a férfi tagadta a lopást, az épület helyiségeit megmutatva azt bizonygatta, nem ő vitte el a csomagot. Szóváltás alakult ki, a sértett elővett egy konyhakést, s azzal hadonászva fenyegette a vádlottat. Ezt követően a vádlott elhagyta a tanyát, visszaindult Kecel felé.

A sértett azonban utána eredt és kérdőre vonta, miért zaklatta a tanyáján, hogyan merte lopással gyanúsítani. A két ittas férfi verekedni kezdett, a sértett a földre került, a vádlott ráült a nála 23 évvel idősebb férfire, kivette annak övéből a kést és azt a sértett mellkasába szúrta. A sérülés a férfi azonnali halálát okozta.

A vádlott, látva az erős vérzést, a közeli benzinkúthoz ment, ahol elmondta: megszúrt valakit. A kútkezelő értesítette a rendőrséget, a kiérkező járőrt a vádlott a helyszínen megvárta.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását