2024. március 29. - Auguszta

Fegyveresek raboltak a presszóban

Fegyverrel rabolt ki két férfi egy presszót vasárnap hajnalban Pécs közelében; az elkövetők ötvenezer forintot és egy mobiltelefont zsákmányoltak, de hamarosan elfogták őket.
2009. június 7. vasárnap 10:33 - HírExtra
A rablók hajnali három óra körül, arcukat maszkkal eltakarva léptek be a vendéglátóhelyre gáz- és riasztófegyvereiket a nő alkalmazottra fogták, kényszerítve a bevétel és mobiltelefonja átadására, majd elmenekültek a helyszínről - mondta el az eset részleteiről Zsobrák Péter.

Hozzátette: az alkalmazott értesítette a rendőröket, akik néhány percen belül a közelben elfogták a 27 és 34 éves, büntetett előéletű feltételezett tetteseket és fegyveres rablás gyanújával eljárást indítottak ellenük. Jelenleg őrizetben vannak, s már kezdeményezték előzetes letartóztatásukat.

A rendőr százados beszámolt arról, hogy a rablók egyike beismerő vallomást tett, azt mondta: nehéz anyagi körülmények között él, szüksége volt pénzre.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását