2023. február 6. - Dorottya, Dóra

Halál lista

Halálos munkabaleset történt szerdán Dunaújvárosban a 6-os főút mellett egy könnyűszerkezetes építkezésen. A csavarkötéseket és a hegesztéseket önjáró, emelőkosaras berendezésből ellenőrző 48 éves férfi feltehetően túlemelte a szerkezet kocsiját, s az a b
2008. június 11. szerda 20:24 - Hírextra
Összeállítás a 2008-ban történt, halálos kimenetelű üzemi balesetekről:

Január 28. - Fakitermelés közben a Jászságban egy rádőlt fától meghalt egy 40 éves nyárlőrinci favágó.

Február 6. - A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tuzséron egy 23 éves helyi férfi ruhája beleakadt a gyalugépbe, amely halálra sebezte.

Február 13. - Saját műhelyében az esztergagép vágta le egy férfi fejét Nagykanizsán. Az ötvenes éveiben járó férfit áramütés érte, s ettől a munkaasztalra, fejével a még működésben lévő gépre esett.

Március 10. - Három emelet magasból zuhant le Budapest XIII. kerületében egy Csata utcai építkezésen egy munkás, aki életét vesztette a balesetben.

Március 18. - Fémelemek borultak egy 29 éves román állampolgárságú munkásra a Magyar Nemzeti Cirkusz sátrának építése közben Miskolcon. A kiérkező mentősök nem tudták a munkás életét megmenteni.

Április 28. - Ráborult egy targonca egy munkásra Hódmezővásárhelyen; a 25 éves szegedi férfi életét vesztette.

Május 27. - Belezuhant a működő takarmánykeverő gépbe és életét vesztette egy középkorú férfi egy bábolnai mezőgazdasági cégnél.

Június 10. - Bontás közben leszakadt az épület függőfolyosója és oldalfala Budapesten, a IX. kerületi Tűzoltó utcában folyó építkezésen. Az omlás következtében egy munkás meghalt, egy pedig súlyosan megsebesült.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását