2024. május 14. - Bonifác

Chicagóba csábítanák a francia labdazsonglőrt

Az MLS-ben szereplő Chicago Fire vezetői mindent megtesznek, hogy meggyőzzék Zinedine Zidant, aki tavaly elvileg végleg búcsút indett a gyepnek. A klub nagyon számít a franciára, de közben Michael Zurawskit is megkörnyékezték.
2007. február 18. vasárnap 16:42 - Hírextra
A Los Angeles Galaxynak nyártól lesz egy David Beckham-je, de a riválisok sem akarnak lemaradni, ezért több tengerentúli klub is dolgozik egy hasonló sztárjátékos leigazolásán - tudósít a Samsungsport.hu. Az angol középpályás szerződtetéséhez hasonló nagy dobást nehéz lenne végrehajtani, ám Zinedine Zidane leigazolása ebbe a kategóriába sorolható lenne, ezért a Chicago Fire vezetői minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy rávegyék a visszatérésre a labdarúgással tavaly szakító franciát.

A klub elöljárói nemrégiben megkeresték Zidane-t, aki azonban egyelőre ellenállt a kísértésnek, és nem adta be a derekát. A chicagóiak nem élték bele magukat a sikerbe, de nem adják fel a francia győzködését, igaz, közben más európai játékosokat is megpróbálnak leigazolni, köztük a Celtic lengyel válogatottját, Michael Zurawskit is.


Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását