2024. április 25. - Márk

Egész Ausztrália hálás lehet Heath Ledgernek

A januárban elhunyt Heath Ledger számos ausztrál pályatársát támogatta a hollywoodi előrejutásban. Egy nevét viselő ausztrál ösztöndíj-alapítvány most ezt a missziót karolta fel. "Egy egész ausztrál közösség lehet hálás a nagylelkűségéért" - nyilatkozta a
2008. június 11. szerda 13:53 - Hírextra
"Az ösztöndíj Heath Ledger szellemében szolgálja küldetésünket, melynek célja, hogy segítsük és ünnepeljük az ausztrál filmeseket" - tette hozzá.

A 28 éves korában véletlen gyógyszertúladagolás következtében meghalt tehetséges sztár a filmes szervezet nagyköveteként dolgozott, és az alappal emléke előtt kívánt tisztelegni a testület.

A Heath Ledger Ösztöndíj Alapítvány létrehozását a múlt héten jelentette be az AiF éves díjkiosztó ünnepségén, ahol a színész édesapjának köszönő sorait is felolvasták.

"Ez az alapítvány némiképp azt folytatja, amit Heath személyesen tett az elmúlt tíz esztendőben, amikor anyagilag vagy bíztatásával sok Amerikában szerencsét próbáló barátot, ausztrál színészeket, rendezőket vagy írókat támogatott" - fogalmazott Kim Ledger közleményében.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását