2024. május 5. - Györgyi

Bilincsben az ámokfutó

A Kaposvári Nyomozó Ügyészség őrizetbe vette, majd gyanúsítottként hallgatta ki azt a taszári férfit, aki a rendőrök elől menekülve múlt pénteken gépkocsival áttörte a kiskorpádi vasúti sorompót - közölte az ügyészség szerdán az MTI-vel.
2008. június 11. szerda 17:29 - Hírextra

Egerváriné Lucza Gyöngyi csoportvezető ügyész tájékoztatása szerint az ügyészség a Kaposvári Városi Bíróság nyomozási bírójánál indítványozta az elkövető előzetes letartóztatásának elrendelését.
A járművezető ellen hivatalos személy elleni erőszak, valamint közúti veszélyeztetés miatt indítottak eljárást.

Múlt pénteken este a kiskorpádi vasúti átjárónál a rendőrök meg akartak állítani egy autót, hogy igazoltassák a benne ülő két férfit. A jármű vezetője - látva a közeledő rendőröket - gázt adott, elsodorta a két járőrt, majd áttörte a leengedett sorompót és elmenekült.

Az intézkedés során a két rendőr könnyebb sérüléseket szenvedett, egyikük azonban ennek ellenére leadott három lövést az autóra, de nem tudta megállítani a nagy sebességgel távolodó járművet. Nem sokkal később a rendőrök Taszáron megtalálták az autót, és elfogták a két férfit.

A rendőrségtől a történtek után kapott tájékoztatás szerint az autót nyomon követő rendőrök látták, hogy a benne ülők kidobtak egy csomagot az autóból. A benne lévő porról azóta a szakértői vizsgálat megállapította, hogy kábítószer - közölte az MTI-vel szerdán Bíró Gábor rendőrségi szóvivő.

Egerváriné Lucza Gyöngyi az MTI-nek az autóban ülő másik személyre - egy kaposvári férfire - vonatkozó kérdésére azt mondta: vele kapcsolatosan később adnak tájékoztatást.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását