2024. április 23. - Béla

Könnyed szexuális játékok

Mindegy, hogy milyen erős köztetek a kötelék, az élet elkerülhetetlenül is közbelép, és a szex könnyen háttérbe szorulhat. De nincs ok az aggodalomra, hisz néha elég, ha találtok valamit, ami más, mint a jól megszokott gyakorlat, ami újra beindítja a szex
2008. június 10. kedd 14:03 - Hírextra
Díva kisasszony

Ebben a játékban a tiéd az irányítás. Kérdd meg, hogy legyen a sofőröd aznap estére – és ha igazán bátornak érzed magad, akkor meséld el neki azt is, hogy fekete bugyi van rajtad, amit csak egy aprócska fehér szoknyával takarsz el. Ülj a hátsó ülésre és kérd meg, hogy vigyen el a legközelebbi szex-boltba. Mondd neki, hogy várjon meg odakint, és járassa a motort, míg te befutsz, hogy megvedd a legújabb vibrátorod. Tedd a táskádba, hogy ne tudja, mivel lepted meg magad. És ne mutasd meg neki, akkor se, ha már nagyon könyörög érte! Ezután menjetek, üljetek be valahova inni valamit, és mesélj neki a vásárolt termékedről. Ki tudja vajon találni, hogy mit is vettél? Hazafelé úton vedd elő a játékszered és kényeztesd magad. Mutasd meg neki, milyen jó érzés! Aztán amikor hazaértek, essetek egymásnak. Mintha rock-sztárok lennétek! Csináljatok történelmet…

Szemtelen ápolónő

Ez a játék beleolvad a szerepjátékok világába. Vegyél fel fehér melltartót, bugyit, harisnyatartót és harisnyát. Kérd meg a páciensed, hogy vetkőzzön le, hadd kezdődjön meg a vizsgálat. Tökéletesítsd a szereped, légy olyan, mint egy igazi nővér – csak egy kicsit másképp. Tedd a füled a mellkasára, hogy meghallgathasd a szívverését. Ragadd meg a férfiasságát és meséld el neki, hogy mindent meg kell vizsgálnod, nehogy az derüljön ki, hogy valami nem megfelelően működik. Ha erekciója lett, mondd neki, hogy ondómintára van szükséged. De, mivel nincs műanyag pohárkád, így kénytelen lesz beléd élvezni! Ültesd fel a párod, s lovagold meg, amíg nem gyűjtesz elegendő mintát – amellett, hogy te is eljutsz a csúcsra.

Lámpaoltás

Vigyél a hálószobátokba két elemlámpát és oltsd le a többi villanyt. Az egyik lámpát add a párodnak, s kérd meg, hogy világítsa meg vele azon testrészeit, amiket szeretne kényeztetésben részesíteni. Vedd rá, hogy miközben kényezteted őt, világítson meg téged, nehogy lemaradjon a látványról. Aztán te következel, világítsd meg azokat a testrészeid, amik érintést kívánnak. Majd amikor szeretkeztek, világítsd meg a főbb testrészeket, hogy még izgalmasabb legyen az aktus.

Paróka-játékok

Újabb szerepjáték. Este, mintha két külön nővel feküdne le. Kora este rejts két parókát és egy selyemsálat a párnád alá. Aztán amikor mennétek aludni, hagyd égve a villanyt; várni fogja, hogy mi történik majd. Kösd be a szemét a selyemsállal, és suttogd a fülébe, hogy a barátnőd átugrik pár percre… és reméled, hogy csípi a szőkéket. Vedd fel a parókát és csókold meg. Hagyd, hogy érezze a hosszú loknikat a mellkasán. Lassan vedd le a selyemsálat róla, hogy láthasson téged. Vezesd a kezét az alsónadrágjába, s kérdezd meg, hogy csinálta-e már szőkével korábban. Kényeztesd kicsit orálisan. Ha már igazán kemény a szerszáma, kösd be újra a szemét, és mondd neki, hogy egy másik barátnőd várja, hogy bejöhessen.

Vedd fel a másik parókát. Mutasd be magad, mint a másik barátnőd, aki bevallja a barátodnak, hogy a szöszi csaj szerint igen jó volt az ágyban – ezért ő is meg akarja tudni, igaz-e. Vedd le a sálat róla, és hagyd, hogy gyönyörködjön barna valódban. Kérd meg, hogy kényeztessen orálisan. Mondd neki, hogy elmondod a barátnőjének, feleségének, mennyire hallgat az utasítgatásokra. Mielőtt elmennél, kérd meg, hogy álljon le. Ülj rá, és kösd be újra a szemét. Mondd, hogy a barátnője/felesége mindjárt hazaér, és jobb, ha bevallja, mi történt az este folyamán. Kelj fel és vedd le a parókát. A hatás kedvéért nyisd ki és csapd be az ajtót. Aztán mássz mellé és kösd ki a szemét. Adj neki egy hosszú csókot és tudasd vele, hogy hallottad, milyen rossz fiú volt. Meséld el neki, hogy annak ellenére, hogy szívesen osztozol meg rajta a barátnőiddel, azért te vagy az egyetlen, aki a csúcsra tudja juttatni. Végezetül, bizonyítsd be…

Füles édességek

Tudtad, hogy a pasid füle az egyik legérzékenyebb erogén zónája? Így van – ebből pedig előnyöd is származhat. Lopd el a lejátszóját és vegyél fel rá néhány rövidke szex-történetet. Meséld el neki, hogy van valami a számára a lejátszón, amit biztosan szívesen hallgat meg egy hosszú, fárasztó nap végén, és add át neki a lejátszót. Amikor hazafelé tart a munkahelyéről, hívd fel a mobilján, hogy megtudd, megcsinálja-e a leckéjét. Majd valld be neki, hogy te is ugyanazt hallgatod ebben a pillanatban, mint ő – és megérintetted magad. Úgy fog hazasietni, mint még soha. Miután hazaért, játsszátok el a történetet. A többi zene lesz mindkettőtök fülének!
Forrás: RTL Bulvár
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását